Featured

Πραγματοποιήθηκε το 3o Πολύγυρος RUN Χαλκιδική (φώτο – βίντεο)

By admin

September 02, 2019

Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019, στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής το 3ο POLYGYROS RUN HALKIDIKI, που στόχο έχει την προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου.

Όλα τα έσοδα από την συμμετοχή των αθλητών δόθηκαν στα δύο ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.

Ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στήριξε αυτή την προσπάθεια εθελοντικά με την παρουσία του σε ότι χρειάστηκε γιατί υπηρετεί τον εθελοντισμό με όλες του τις δυνάμεις, επειδή βασίζεται στην ιδέα της ανθρώπινης αλληλοβοήθειας όπου ο καθένας μας προσφέρει τον εαυτό του, ωφελεί την κοινωνία, σέβεται τα δικαιώματα, την αξιοπρέπεια και τον πολιτισμό των ανθρώπων και δεν αμείβεται υλικά αλλά ηθικά.

“Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη μας που αποδέχτηκαν αμέσως στο κάλεσμά μας να στηρίξουν αυτή την τόσο όμορφη γιορτή του αθλητισμού στον τόπο μας. Συγχαρητήρια σε όλους,διοργανωτές,χορηγούς,συμμετέχοντες και εθελοντές.”, ανέφερε ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου.

Στο 3ο Runpolygyros 2019 ήταν παρούσα και η Ένωση ξενοδοχείων Χαλκιδικής.

“Στο 3ο Runpolygyros 2019 για καλό σκοπό υποστηρικτής η Ένωση ξενοδοχείων Χαλκιδικής!”, ανέφερε ο πρόεδρος ΠΟΞ, Γρηγόρης Τάσιος.

1-9-2019 – 3o Πολύγυρος RUN Χαλκιδική: Βίντεο από τον Αγώνα 14,6 κμ, πλάνα βουνού.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στην σελίδα Πολύγυρος Run Χαλκιδική.