Αύριο ο 3ος Αγώνας Πολύγυρος Run Χαλκιδική – ρεκόρ συμμετοχών με δρομείς από 8 χώρες

O 3ος Αγώνας Πολύγυρος Run Χαλκιδική στις 1-9-2019.

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Ξεπερνούν κάθε προηγούμενο οι συμμετοχές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αθλητές, Δρομικοί Σύλλογοι και Ομάδες από πολλά μέρη της Ελλάδας θα είναι στην εκκίνηση. Συμμετέχουν δρομείς από 8 χώρες.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ.
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν κλείσει. Σήμερα Παρασκευή, και μέχρι αύριο το Σάββατο μεσημέρι, μπορείτε να κάνετε Τηλεφωνική Εγγραφή, Τηλ. 6944831115.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το Σάββατο απόγευμα 18.00 – 22.00 στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο, θα υπάρχει Γραμματεία της Διοργάνωσης και θα παραδίδονται τα πακέτα συμμετοχής (τσιπ χρονομέτρησης, αριθμός ΒΙΒ και μπλουζάκι). ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ να προσέλθουν για να παραλάβουν το πακέτο Συμμετοχής το Σάββατο απόγευμα.
Επίσης στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιούνται Νέες Χειρόγραφες εγγραφές για τα 5,2 κμ , 14,6 κμ και για τον Παιδικό Αγώνα 1000μ. Παρακαλούνται οι κηδεμόνες των παιδιών 8-12 ετών να προσέλθουν για την εγγραφή των παιδιών.
Για τους ανήλικους συμμετέχοντες των 5,2 κμ χρειάζεται επίσης ενυπόγραφη συγκατάθεση του κηδεμόνα.

ΠΑΣΤΑ ΠΑΡΤΥ
Στον ίδιο χώρο Σάββατο 18.00 – 22.00 θα προσφέρονται μακαρονάδες και εδέσματα στους Δρομείς – Συμμετέχοντες, σε συνδυασμό με DJ Πάρτυ.

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Την ημέρα του Αγώνα, Κυριακή 1-9-2019, το πρωί 7.30 – 8.30, θα παραδίδονται πακέτα Συμμετοχής για όσους έρχονται από μακριά και θα πραγματοποιηθούν ελάχιστες μόνο νέες εγγραφές και για τους 3 αγώνες.

Πληροφορίες
http://run.polygyros.gr/

Exit mobile version