Ψυχαγωγία

Είναι επίσημο: Ο Τζον Σνόου μπαίνει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel

By admin

August 25, 2019

O Κιτ Χάρινγκτον θα υποδυθεί τον Black Knight στην ταινία «Eternals».

Καθώς φαίνεται, όταν ο Τζον Σνόου (Κιτ Χάρινγκτον) σκότωσε την Ντενέρις και άρχισε να περπατά μόνος του βόρεια του τείχους, μέσα στο δάσος, μόνο μία κατεύθυνση είχε: το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

https://www.instagram.com/p/B1jlZ-bFFxU/?utm_source=ig_embed

Η φήμη κυκλοφόρησε αρχικά μέσα από το Deadline την Παρασκευή. Ωστόσο, αργότερα το EW δήλωσε ότι επιβεβαίωσε την πληροφορία αναφέροντας ότι ο σταρ του Game of Thrones έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση για να ερμηνεύσει κάποιον ρόλο στο Marvel Cinematic Universe.

Το βράδυ του Σαββάτου, αφού η φήμη επιβεβαιώθηκε και επίσημα κατά την διάρκεια της D23 Expo, ήρθε και η μεγάλη αποκάλυψη για το χαρακτήρα που θα ενσαρκώσει ο Χάρινγκτον που δεν είναι άλλος από τον Ντέιβ Γουίτμαν, δηλαδή τον γνωστο Black Knight στην ταινία «Eternals», πρωταγωνιστώντας δίπλα στην Αντζελίνα Τζολί, τη Σάλμα Χάγιεκ και άλλους. Στην ταινία επίσης συμμετέχει και ο Ρίτσαρντς Μάντεν, ο Ρομπο Σταρκ του Game of Thrones.

https://www.instagram.com/p/B1jkVfrHBwK/?utm_source=ig_embed

Αυτό θα είναι το 25ο φιλμ από τη Marvel και θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου 2020.

H ταινία βασίζεται στο κόμικ που έγραψε για τη Marvel ο Τζακ Κίρμπι το 1976.

H D23 Expo διοργανώνεται κάθε διετία από την Disney. Σε αυτή αποκαλύπτονται νέα από τις παραγωγές του στούντιο και όχι μόνο καθώς φέτος ανακοινώνονται πρότζεκτ από Marvel, Pixar και Star Wars. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο Obi-Wan Kenobi θα αποκτήσει μια νέα σειρά για το Disney+.

από reader.gr