Ελλάδα

Σκότωσε μητέρα και γιο για το πάρκινγκ στην Καβάλα

By admin

August 23, 2019

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Χρυσούπολη Καβάλας καθώς το βράδυ της Πέμπτης μια μητέρα και ο ενήλικος γιος της δολοφονήθηκαν από γείτονά τους έπειτα από λογομαχία εξαιτίας… μιας θέσης πάρκινγκ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα άρχισαν όταν η 67χρονη γυναίκα βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια. Εκεί είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη.

Στη συνέχεια, η 67χρονη ενημέρωσε τον 42χρονο γιο της και αμφότεροι πήγαν στο σπίτι του δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις. Ακολούθησε έντονος καυγάς και το κακό δεν άργησε να γίνει.

O 42χρονος δράστης, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, πυροβόλησε αρχικά με την κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα, τον συνομήλικο γείτονά του και στη συνέχεια πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα και την 67χρονη μητέρα του θύματος, η οποία παρακολουθούσε λίγα μέτρα πιο κει.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι υπάλληλος του Δήμου Νέστου και ο 42χρονος που ήταν πατέρας δύο παιδιών φαίνεται πως είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του μεγάλου οχήματος.

Πηγή: proininews.gr