Featured

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών

By admin

August 07, 2019

Ο αγαπημένος, ο “δικός μας” Χαλκιδικιώτης Σωκράτης Μάλαμας σε μία μοναδική συναυλία στο Φεστιβάλ Θάλασσας την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 στις 21:00 στο ανοιχτό θέατρο Ν. Μουδανιών.

Καλοκαίρι στην Χαλκιδική χωρίς συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε και ο αγαπημένος τραγουδοποιός φρόντισε να είναι φέτος στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019, στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας, κουβαλώντας τα καλύτερά του τραγούδια για χάρη μας, την επί διετίας μουσική παρτενέρ του, την ταλαντούχα Ιουλίας Καραπατάκη και την εκλεκτή μπάντα του.

Τραγούδια αγαπημένα, που σας συγκίνησαν και σας πόνεσαν, σας έκαναν να τραγουδήσετε μαζί του και να ταξιδεύετε σε χώρες δίχως χάρτη, με τέτοια τραγούδια υπόσχεται να μας συναντήσει κάτω από τον έναστρο ουρανό της Χαλκιδικής ο Σωκράτης Μάλαμας, δίνοντας μας τα καλύτερα και όλα τα χιλιοτραγουδισμένα τραγούδια του.

Αν είστε από αυτούς που τους αρέσουν τα παραμύθια και τα κάτοπτρα, τα ταξίδια σε ασύλληπτους λαβυρίνθους του νου και σε ασπρόμαυρες ιστορίες, αν βάζετε στο repeat #tasketa, αν σας αρέσει να τραγουδάτε μαζί με το πλήθος σε γεμάτα θέατρα για τέσσερις ώρες, τότε δεν γίνεται να λείπετε από τις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα.

Ο Σωκράτης υπόσχεται να «φοράει» τα καλύτερά του: τα πιο αγαπημένα του (σας) τραγούδια, τα πιο σκοτεινά, τα φωτεινά και τα χιλιοτραγουδισμένα ή μία απρόβλεπτη ροή που σίγουρα θα συγκινήσει και θα μας ενώσει πάλι.

Μαζί του επί σκηνής: Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Μπάσο Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, τραγούδι Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο, μπουζούκι Νίκος Παραουλάκης: Νέυ Τίτος Καργιωτάκης & Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ηχοληψία Χρήστος Λαζαρίδης: Σχεδιασμός φώτων Δημήτρης Κατέβας: Τεχνικός σκηνής