Κεντρική Μακεδονία

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε Θεσσαλονίκη και Πέλλα για ναρκωτικά

By admin

August 06, 2019

Κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από δύο κιλά κάνναβη και 25 δενδρύλλια κάνναβης.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (5 Αυγούστου 2019) σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δύο άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα:

▪Χθες αστυνομικοί των Σερρών εντόπισαν πάνω από 1,8 κιλά κάνναβη σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 63χρονος Έλληνας, καθώς στην κατοχή του αλλά και σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 860,5 γραμμαρίων, δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,2 και 1,4 μέτρων, που καλλιεργούσε στο μπαλκόνι της οικίας του, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 1.550 ευρώ, ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.

▪Επίσης αστυνομικοί της Πέλλας εντόπισαν σε αυλή σπιτιού, φυτεία 23 δενδρυλλίων κάνναβης που έφταναν τα 3,7 μέτρα. Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 65χρονος Έλληνας. Επίσης στην κατοχή του 65χρονου αλλά και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 209,8 γραμμαρίων.