Ακόμα μία επιτυχία για το δημοτικό κάμπινγκ Ιερισσού Χαλκιδικής

Με το ΦΕΚ 1476 του 2015 αποφασίστηκε ο καθορισμός των προδιαγραφών και η κατάταξη σε κατηγορίες όλων των κάμπινγκ της χώρας έως 31/12/19.

Κατόπιν τούτου η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α Δ.Α.Ε (Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη Δημοτική ΑΕ) κατέθεσε νέα μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων η οποία και εγκρίθηκε στις 13/12/18 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονία Θράκης και στις 21/02/19 εκδόθηκε το νέο σήμα από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Σήμερα παρέλαβαν την πλακέτα κατάταξης 2 αστέρων του δημοτικού κάμπινγκ στην Ιερισσό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κάμπινγκ βρίσκεται μέσα στα δέκα πρώτα, από τα 500 περίπου που λειτουργούν νόμιμα στη Ελλάδα, που ολοκληρώσαν έγκαιρα τις διαδικασίες και λάβανε σήμα κατάταξης.

Επιπλέον φέτος το κάμπινγκ της Ιερισσού τιμήθηκε από τον διεθνή οργανισμό “Γαλάζιες Σημαίες(FEE)”, με το “BLUE FLAG BEACH 15 YEARS CERTIFICATE”, για τα 15 συνεχόμενα χρόνια βράβευσης του με Γαλάζια Σημαία.

Να επισημάνουμε ότι φέτος το κάμπινγκ Ιερισσός έχει πληρότητα 100% από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας του, φθάνοντας στις μέρες αιχμής να φιλοξενεί καθημερινά 500 άτομα.

Πρόκειται για μια μικρή κοινότητα που συμβάλει ουσιαστικά στην οικονομική ενίσχυση της περιοχής καθώς σκόπιμα έχει επιλεχθεί να μην υπάρχουν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μέσα στο χώρο του κάμπινγκ.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους:

“Οι βραβεύσεις αυτές μας δίνουν το έναυσμα να συνεχίσουμε να δουλεύουμε εντατικά και να βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις μας καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας ως προς τους πελάτες μας.”

πηγή facebook

Exit mobile version