Πολιτικά

Αντιπαράθεση κατοίκων με υποψήφιο Δήμαρχο της Νέας Προποντίδας στον Ελαιώνα στα Νέα Μουδανιά. (βίντεο)

By admin

May 08, 2014

Σε αντιπαράθεση ήρθε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Γκιλής με κατοίκους του Ελαιώνα, στα Νέα Μουδανιά, όταν προσπάθησε να παρέμβει στην συζήτηση τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι κάτοικοι του Ελαιώνα στα Νέα Μουδανιά αντιμετωπίζουν μεγάλα και χρόνια προβλήματα, με κυριότερο την έλλειψη ασφάλτου. Σήμερα συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό για να συζητήσουν τον τρόπο δράσης τους και να επιλέξουν μία επιτροπή κατοίκων ώστε να τους αντιπροσωπεύει από εδώ και εμπρός.

Στην συγκέντρωση παρευρέθησαν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλους τους χώρους και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Γκιλής και Σαρίδου.

Όμως όταν ο κ. Γκιλής προσπάθησε να παρέμβει οι κάτοικοι δήλωσαν ότι δεν θέλουν να μετατρέψουν την συνάντηση τους σε προεκλογική συγκέντρωση και τον σταμάτησαν. Αυτό αποθάρρυνε και άλλους τυχόν υποψηφίους που θα ήθελαν να πάρουν τον λόγο.

Τελικά οι κάτοικοι επέλεξαν την επιτροπή τους και θα προχωρήσουν στις δράσεις που αποφασίστηκαν ώστε να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα τους.

Εμείς (και εγώ προσωπικά ως κάτοικος του Ελαιώνα), θα είμαστε δίπλα τους όπως ήμασταν από την πρώτη μέρα ως Νέα Μουδανιά Blog.