Ψυχαγωγία

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το 3ο “Vinyl is Back”

By admin

March 02, 2014

Τα βινύλια επιστρέφουν και πάλι και η καρδιά της Αθήνας αλλά και των οπαδών του βινυλίου χτυπά ξανά στις 33 και στις 45 στροφές, το τριήμερο 7-9 Μαρτίου 2014.

Το “Vinyl is Back”, η μεγάλη γιορτή βινυλίου έχει γίνει θεσμός καθώς πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά και η επιτυχία του είναι αναμενόμενη.

Άλλωστε τα τελευταία έξι χρόνια, η πορεία των βινυλίων είναι ανοδική καθώς οι μουσικόφιλοι τα επιλέγουν όλο και πιο πολύ με αποτέλεσμα οι πωλήσεις τους να ανεβαίνουν συνεχώς. Έτσι και το τρίτο “Vinyl is Back” με τη σειρά του, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις του βινυλίου να διαλέξουν τα αγαπημένα τους άλμπουμ ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους, αλλά και να επιλέξουν το κατάλληλο πικ-απ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στη μεγάλη αυτή γιορτή του βινυλίου θα φιλοξενηθούν ακόμα περισσότερα καταστήματα δίσκων, ιδιώτες συλλέκτες, δισκογραφικές εταιρείες που κυκλοφορούν βινύλια, καθώς και όλα τα νέα μοντέλα πικ-απ, ενισχυτών, πλυντήρια δίσκων, αξεσουάρ και ό,τι άλλο μπορεί να ενδιαφέρει τους μουσικόφιλους.

Επιπλέον, τους επισκέπτες που θα βρεθούν στην Τεχνόπολις τους περιμένει και μια έκπληξη αυτή τη φορά, καθώς εκτός από δίσκους θα βρουν και χιλιάδες τίτλους σπάνιων αλλά και καινούργιων κόμικ που έρχονται κατευθείαν από το εξωτερικό.

Ωστόσο, δε θα λείψουν και μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων στο τρίτο “Vinyl is Back”, live εμφανίσεις συγκροτημάτων και δραστηριότητες με στόχο να συστήσουν το βινύλιο στην σημερινή γενιά, αλλά και στις επόμενες που δεν έχουν έρθει σε επαφή μαζί του έως σήμερα.

Τεχνόπολις, Κτίριο Δ12 “Μηχανουργείο”, Πειραιώς 100, Γκάζι

Ώρες λειτουργίας:Παρασκευή 7 Μαρτίου: 17.00-22.00 Σάββατο 8 Μαρτίου: 11.00-21.00 Κυριακή 9 Μαρτίου: 11.00-21.00

Είσοδος δωρεάν όλες τις ημέρες

ΠΗΓΗ: entertainment.in.gr