• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Αρχαιρεσίες Εμπορικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών

admin Από admin
1 Μαρτίου, 2014
Σε Χαλκιδική
2
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προεδρείου στον Εμπορικό Σύλλογο Ν. Μουδανιών θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 3 Μαρτίου στις 21:00 στα γραφεία του Συλλόγου (Μελαχροινού & Τζαβούρα γωνία).

Βάσει καταστατικού εκλέγεται Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γενικός Γραμματέας και Ταμίας. Για την εκλογή στα ανωτέρω αξιώματα καταρτίζεται από τη Γραμματεία του Συλλόγου κοινό ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει τα ονόματα των υποψηφίων κατά αξίωμα και κατά αλφαβητική σειρά.

Τα ψηφοδέλτια καταρτίζονται με φροντίδα της Γραμματείας του Συλλόγου, η δε υποψηφιότητα υποβάλλεται το αργότερο δύο εργάσιμες μέρες πριν από την ημέρα διενέργειας της εκλογής. Η εκλογή γίνεται με σταυρούς προτίμησης. Οι σταυροί προτίμησης δεν μπορεί να είναι περισσότεροι από τα αξιώματα. Εκλέγονται, δε, όσοι λάβουν την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών του Δ.Σ. Αλλιώς η εκλογή επαναλαμβάνεται για όσους δεν λάβουν την απόλυτη πλειοψηφία, για αυτούς επαναλαμβάνεται δια τρίτη φορά η εκλογή και ισχύει η απλή πλειοψηφία.

Για την εκλογή των αξιωμάτων του Δ.Σ. εκλέγεται κατά την ημέρα της διεξαγωγής της ψηφοφορίας από το Δ.Σ. τριμελής εφορευτική επιτροπή για την εκλογή της οποίας ισχύουν ότι και για την εφορευτική επιτροπή της εκλογής του Δ.Σ.

Το Δ.Σ. προκειμένου να αποκτήσει ο Σύλλογος μεγαλύτερη ευκινησία, μεταβιβάζει, όπως ο Νόμος προβλέπει, αρμοδιότητες στον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα και τον Ταμία του Συλλόγου, που αποτελούν τη Διοικητική Επιτροπή του Συλλόγου.

Tags: Εμπορικός ΣύλλογοςΝέα Μουδανιά

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής

Προηγούμενο

Funky Carnival με Stiv A Stereo

Επόμενο

12 πράγματα που δεν σας είπε πότε κανείς πριν αρχίσετε να μάθετε ένα μουσικό όργανο

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΕΟΔΥ: Τα αποτελέσματα στα rapid test στη Χαλκιδική

1 Φεβρουαρίου, 2023
Featured

Σήμερα η πρώτη αρνητική θερμοκρασία του 2023 στα Νέα Μουδανιά

31 Ιανουαρίου, 2023
Featured

Τα αποτελέσματα στα rapid test στη Χαλκιδική

25 Ιανουαρίου, 2023
Επόμενο

12 πράγματα που δεν σας είπε πότε κανείς πριν αρχίσετε να μάθετε ένα μουσικό όργανο

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το 3ο "Vinyl is Back"

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.