Ξεκίνησαν τα σεμινάρια ΛΑΕΚ από τον Εμπορικό Σύλλογο

Ξεκίνησαν να υλοποιούνται τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου τα σεμινάρια ΛΑΕΚ από τον Εμπορικό Σύλλογο Ν. Μουδανιών. Τα επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους αφορούν την εκμάθηση ρώσικης γλώσσας, βασικών αρχών του εργατικού δικαίου και των βασικών εννοιών στους Η/Υ. Στα σεμινάρια, που λαμβάνουν χώρα στο 1ο δημοτικό σχολείο Ν. Μουδανιών, συμμετέχουν περισσότεροι από 70 εργαζόμενοι από καταστήματα και υπηρεσίες των Ν. Μουδανιών.

Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών αφουγκραζόμενος την ανάγκη του εμπορικού κόσμου αποφάσισε να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες μαθήματα ρωσικών, εμπορικής ορολογίας, τρίμηνης ή τετράμηνης διάρκειας προκειμένου επαγγελματίες και εργαζόμενοι να προετοιμαστούν για την επόμενη θερινή περίοδο. Από το Σύλλογο γίνεται προσπάθεια ώστε τα μαθήματα να γίνουν χωρίς κόστος για τους ενδιαφερόμενους. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε επόμενο χρόνο.

Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται, μέχρι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ιστοσελίδα της ΕΣΕΕ (ermeion.esee.gr) για το επιμορφωτικό πρόγραμμα ΕΡΜΕΙΟΝ «ΠΔΒΕ 2.8.2 Διοίκηση της μικρής οικογενειακής εμπορικής επιχείρησης» που αφορά επαγγελματίες, εργαζόμενους και ανέργους και θα υλοποιηθεί από τα μέσα Νοεμβρίου στα Ν. Μουδανιά.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προγράμματα δίνονται στο τηλέφωνο 23730 24970, καθημερινά από τις 10:00 – 14:00.

 

Exit mobile version