Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 42ο Ράλι Θερμαϊκού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 42ο  Ράλι Θερμαϊκού που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου 2013 στην ορεινή Χαλκιδική.

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό και με συμμετοχή είκοσι πληρωμάτων, ξεκίνησε τυπικά το Σάββατο 15 Ιουνίου το 42ο Ράλι με τη διεξαγωγή του τεχνικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ Autovision στην περιοχή του ξενοδοχείου Hyatt , ενώ η εκκίνηση δόθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου και ώρα 10.01 από τον χώρο του δημοτικού παρκινγκ επί της οδού Γερακίνας στον Πολύγυρο.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, που προσμετρά στο Κύπελλο Ράλι Βορείου Ελλάδος, προσέφερε θέαμα και συγκίνηση στους θεατές, ενώ οι ειδικές διαδρομές «Παλιόκαστρο» και «Τσουκαλάς» ικανοποίησαν τα αγωνιστικά πληρώματα.

Η απονομή των επάθλων στους νικητές πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία των Ηρώων στον Πολύγυρο και ώρα 16.00.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει για την τοπική οικονομία και την προβολή του νομός μας η διοργάνωση του ράλι Θερμαϊκού, υποστηρίζει τον θεσμό και συνεχαίρει όχι μόνο τα πληρώματα που διακρίθηκαν στο ράλι, αλλά και όσα συμμετείχαν, και ιδιαίτερα τα πληρώματα που προέρχονται από το νομό μας.

Exit mobile version