Ελλάδα

Το ρεύμα σκότωσε σκύλο και τραυμάτισε 20χρονο

By admin

February 12, 2013

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε χτες το βράδυ στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, όταν 20χρονος μαζί με το σκύλο του κεραυνοβολήθηκαν από ηλεκτρικό ρεύμα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί ελαφρά, ενώ το σκυλί σκοτώθηκε επί τόπου.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές το περιστατικό σημειώθηκε στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας, στο ύψος της οδού Μ. Κάλλας, όπου ο νεαρός είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του. Οπως προέκυψε το σκυλί ήρθε σε επαφή πιθανότατα με τον ενδοδαπέδιο φωτισμό, που υπάρχει σε αρκετά σημεία του πλακόστρωτου και υπέστη ηλεκτροπληξία, με συνέπεια να πεθάνει, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο νεαρός ιδιοκτήτης του. Ο 20χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», προκειμένου να υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις, ενώ από την αστυνομία συνελήφθησαν δύο άτομα.

Πρόκειται για 52χρονο υπεύθυνο δομικών έργων του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και για έναν 54χρονο ηλεκτρολόγο. Επίσης, από τις αρχές αναζητούνται άλλα δύο άτομα, επίσης υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης, ένας ηλεκτρολόγος – μηχανικός, καθώς και στέλεχος της διεύθυνσης ηλεκτρολογικού.

ΠΗΓΗ: agelioforos.gr