Επιστήμη / Τεχνολογία

Το Facebook ‘ποντάρει’ για αύξηση των εσόδων του

By trudycourts12

August 17, 2012

Υπό την πίεση να βελτιώσει τις προοπτικές των εσόδων του είναι το Facebook μετά απο την νέα πτώση των μετοχών του. Υιοθετώντας τακτικές που έχουν αποφέρει κέρδη σε εταιρείες καζίνο, τώρα και το Facebook προσπαθεί να εισαγάγει τυχερά παιχνίδια στην πλατφόρμα του.

Οι εταιρείες εφαρμογών που συνεργάζονται με το κοινωνικό δίκτυο θα μπορούν να αντικαθιστούν τα εικονικά νομίσματα των παιχνιδιών τους με αληθινά χρήματα. Αυτό φυσικά θα ισχύει μόνο για τους ενήλικες χρήστες που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπου τέτοιου είδους εφαρμογές είναι νόμιμες. Το όφελος για την εταιρεία θα είναι περισσότερα χρήματα και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει θα είναι πρωτίστος ηθικά.

Ολοένα και περισσότερο οι επενδυτές του διερωτώνται κατά πόσον η εταιρεία μπορεί να δημιουργήσει αύξηση των εσόδων του μεγαλύτερη από τα 100 δισ. δολάρια, με τα οποία για πρώτη φορά εισήχθη στο χρηματιστήριο.

Αυτο που απομένει να δούμε στο μακρινό μέλλον είναι η εισαγωγή εφαρμογών για online στοίχημα, που είναι πολυ πιθανό να αναπτύξει η εταιρεία που θα αγοράσει τον ΟΠΑΠ.