Πολιτισμός

Το ρόδι – τεύχος 4ο – Εφημερίδα του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ν. Μουδανιών

By admin

June 14, 2012

Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος της εφημερίδας του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ν. Μουδανιών. Αυτό το τεύχος είναι αφιερώμενο στα προγράμματα που συμμετείχε το σχολείο κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά και στις εργασίες που παρέδωσαν οι μαθητές που συμμετείχαν σε αυτά.

Όπως κάθε φορά, με χαρά μας το αναρτούμε και το κάνουμε διαθέσιμο σε όλους. Είναι η ελάχιστη προσφορά μας στην προσπάθεια τους.

Από την εισαγωγή:

Από την αρχή της λειτουργίας του 2ου Γυμνασίου Ν. Μουδανιών, εδώ και δέκα χρόνια περίπου, η αξιοποίηση και η εφαρμογή εναλλακτικών μεθόδων διδασκαλίας, μέσω προγραμμάτων, αποτελεί πλέον παράδοση. Το 2ο Γυμνάσιο Ν. Μουδανιών επιδίωξε, εδώ και αρκετά χρόνια, να συμμετέχει ενεργά σε όλα σχεδόν τα προτεινόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας. Χάρη στην πρωτοβουλία, τη συνεργατική διάθεση και το δυναμισμό των καθηγητών του 2ου Γυμνασίου αξιοποιήθηκαν και εφαρμόσθηκαν με επιτυχία προγράμματα, όπως: Ευέλικτης Ζώνης, Περιβαλλοντικής Αγωγής, Πολιτιστικά, Αγωγής Υγείας, Ευρωπαϊκά Προγράμματα Comenius, με ανταλλαγές μαθητών και επισκέψεις στο εξωτερικό, καθώς και προγράμματα τοποθέτησης Βοηθού ξένης γλώσσας (από τη Γερμανία και τη Γαλλία) στα αντίστοιχα μαθήματα. Η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Ν. Μουδανιών Βαρβάρη Αννούλα

Το 4ο τεύχος μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή pdf από εδώ:Το ρόδι της γνώσης και της δημιουργίας – τεύχος 3ο