Συμμετοχή του Δήμου Νέας Προποντίδας στο AGRO FESTIVAL

Στην αγροτοτουριστική έκθεση “3rd AGRO QUALITY FESTIVAL” που θα διεξαχθεί απο τις 15 εως τις 17 Ιουνίου στο χώρο “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων (περιοχή Γκαζι), θα συμμετάσχει ο Δήμος Νέας Προποντίδας έπειτα απο ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σκοπός της συμμετοχής είναι να προβάλλει και να τονίσει την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου, προβάλλοντας παράλληλα τα τοπικά προιόντα της περιοχής σε μια προσπάθεια να γίνουν ακόμα περισσότερο γνωστα στο ελληνικό και όχι μόνο κοινό.

Γνωρίζοντας οτι ο αγροτικός τομέας είναι ένας απο τους κύριους άξονες ανάπτυξης του Δήμου, και η προώθησή του μέσα απο εκθέσεις  συμβάλλει αποφασιστικά στην αναπτυξιακή πολιτική του Δήμου Νέας Προποντίδας, ο Δήμος

ΚΑΛΕΙ

όλες τις μεταποιητικές επιχειρήσεις  αγροτικών προιόντων (συσκευαστήρια, οινοποιεία κλπ) που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης του να συμμετέχουν στην παραπάνω έκθεση, προβάλλοντας τα προιόντα τους μέσα απο το περίπτερο του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Ο δήμος αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς των προιόντων στον εκθεσιακό χώρο καθώς και τα έξοδα ενοικίασης του απαραίτητου χώρου (stand) στην έκθεση στον οποίο θα προβάλλονται τα προιόντα των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν.

Πληροφορίες για τη συμμετοχή: Δημαρχείο Νέα Μουδανιά 1ος όροφος, υπάλληλος κ Στούλος Βασίλης Τηλ. 2373350237.

Exit mobile version