Sinavlites

Οι sinavlites είναι μια μουσική μπάντα από τη Χαλκιδική, που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια, και όχι μόνο. Βασικός στόχος τους είναι οι ζωντανές συναυλίες, η επαφή με το κόσμο και πάντα η καλή διάθεση!

Πραγματικά το όνομα τους αντιπροσωπεύει πλήρως! Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις συναυλίες τους, πάντα με επιτυχίες. Ας δούμε τι λένε και οι ίδιοι. (από την ομάδα τους στο facebook).

“Οι Sinavlites είναι μία χημική μπάντα! Τραγουδάμε, παίζουμε αλλά πάνω απ’όλα δέσαμε και το γουστάρουμε! Τα μουσικά μονοπάτια που ακολουθούμε είναι της ελληνικής ροκ σκηνής όπου το τραγούδι, το χιούμορ και η καλή διάθεση μεταξύ κοινού και μπάντας συνθέτουν μια εικόνα γιορτής και παρέας στα live.
Εμφανίσεις σε μουσικούς χώρους που κατά καιρούς μας φιλοξένησαν σε Θεσσαλονίκη, Πτολεμαΐδα, Ξάνθη, εμφάνιση στην έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης 2010, στο φεστιβάλ μπύρας 2010 στην Ξάνθη και στη Θεσσαλονίκη, street εμφανίσεις στον πεζόδρομο της Αθύτου στη Χαλκιδική, καλοκαιρινά happenings και συναυλίες σε συνεργασία με διάφορους φορείς.

Τραγούδια και αναφορές σε γνωστούς συνθέτες και τραγουδιστές όπως: Αφοι Κατσιμίχα, Στ. Μεσημέρης, Μ. Πασχαλίδης, Ξύλινα σπαθιά, Τρύπες, Β. Παπακωνσταντίνου, Θ. Παπακωνσταντίνου, Σ. Μάλαμας, Αλκ. Ιωαννίδης, Δ. Σαββόπουλος, Ζήκας, Ν. Ξυλούρης, Γ. Γιοκαρίνης, Χρ. Θηβαίος, Λουκιανός Κηλαϊδόνης, Γ. Κούτρας κ.α. με ερμηνείες και χιουμοριστική διάθεση και φυσικά στο προσκήνιο πλέον φιγουράρουν και τα δικά μας τραγούδια.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΙΑΣΙΟΣ: Τραγούδι, κιθάρα (Στέφανος ο Λούπας)
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΘΕΝΙΩΤΗΣ: Τραγούδι (Κώστας ο Dark)
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΤΖΙΚΗΣ: Ντραμς, κρουστά (Παύλος ο Animal)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΡΝΑΡΔΟΣ: Βιολί (Πάνος ο Σούμας) και φυσικά
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΙΠΕΡΚΟΣ: Πνευστά (φλάουτο, σαξοφωνο, κλαρίνο)
ΛΕΩ & ΜΙΚΕ: Μπάσο”.

Exit mobile version