Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων

Δήμος Νέας ΠροποντίδαςΣε πρόγραμμα ανταλλαγής νέων μεταξύ Ελλάδας Ισπανίας. Πολωνίας, Λετονίας, Σλοβακίας, Βουλγαρίας, Ιταλίας και Τουρκίας, ηλικίας 18-23 ετών πρόκειται να συμμετάσχει ο Δήμος Νέας Προποντίδας υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Στην ανταλλαγή 6 νέοι, κάτοικοι του Δήμου Νέας Προποντίδας , θα επισκεφθούν την Ισπανία από τις 15 έως τις 22 Δεκεμβρίου 2011, όπου θα συναντηθούν με συνομήλικούς τους απο τις παραπάνω χώρες και θα συμμετάσχουν στην πραγματοποίηση του προγράμματος “WINDS OF YOUTH”

Καλούνται οι νέοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στο Δημαρχείο Μουδανιών, Μ. Αλεξάνδρου 26 (γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου 2ος όροφος) καθώς και στα Δημοτικά Καταστήματα Νέας Τρίγλιας και Νέας Καλλικράτειας, από τη Τετάρτη 30 Νοεμβρίου έως την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011.

Επειδή το πρόγραμμα εγκρίθηκε με καθυστέρηση δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο υποβολής αιτήσεων συμμετοχής. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα γίνονται δεκτές αιτήσεις τηλεφωνικά η ηλεκτρονικά το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο τηλ 6945860682 και το e-mail: thomoioanna@gmail.com υπευθ. Κ. Θωμοπούλου Ιωάννα.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τον αριθμό των θέσεων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα: 14.30.

Exit mobile version