Χαλκιδική

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για ναρκωτικά στο Στρατώνι Χαλκιδικής

By admin

October 29, 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής συνελήφθησαν χθες (27-10-2011) το μεσημέρι τέσσερις αλλοδαποί (ένας υπήκοος Συρίας 29 ετών και τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας 22 έως 26 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβασης του Νόμου Περί Ναρκωτικών και του Νόμου Περί Όπλων.

Αναλυτικότερα, στο Στρατώνι Χαλκιδικής, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι αλλοδαποί πωλούν ποσότητες ναρκωτικών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και οι αστυνομικοί πέτυχαν τη σύλληψη τριών ατόμων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (310) γραμμάρια αμφεταμίνης.

Στη συνέχεια, συνελήφθη και ένας 22χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος μαζί με τους ομοεθνείς του είχαν εισάγει στην ελληνική επικράτεια την προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικών. Σε έρευνα του σπιτιού του 29χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα. Επίσης, κατασχέθηκαν (3) Ι.Χ. Επιβατηγά αυτοκίνητα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες για την μεταφορά και την πώληση των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.