C.W. STONEKING

Ο C.W. Stoneking γεννημένος το 1974 από αμερικάνους γονείς στην Αυστραλία ξεκίνησε να παίζει κιθάρα σε ηλικία 11 χρονών και ήδη από τα 13 του έπαιζε σε διάφορες μπάντες.

Στα 18 του (1991) άρχισε να ασχολείται περισσότερο με “προπολεμική ακουστική μπλουζ” παίζοντας κυρίως κιθάρα. Από το 1997 και μετά ξεκίνησε σόλο καριέρα σαν κιθαρίστας και τραγουδιστής μπλουζ, εστιάζοντας στις δεκαετίες ’20 και ’30.

Μετά από ένα χρόνο σχημάτισε την προσωπική του πάντα με όνομα “The Blue Tits”. Η μπάντα διαλύετε ένα χρόνο μετά, με τον θάνατο ενός μέλους της, έχοντας καταφέρει μόλις μία ηχογράφηση η οποία δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Με την μπάντα του “The primitive horn orchestra” ακολούθησε σόλο καριέρα μέχρι και σήμερα κερδίζοντας πολλές διακρίσεις εντός των γεωγραφικών ορίων της Αυστραλίας.

————————————————————————–
* Για αντιγραφή/αναμετάδοση του συγκεκριμένου άρθρου και οποιουδήποτε επισυναπτόμενου αρχείου/φωτογραφίας, θα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε αναφορά στην πηγή με το όνομα του συγκεκριμένου ιστολογίου (Νέα Μουδανιά Blog) με ενεργό link.

Exit mobile version