Απόψεις

Μερικοί τρόποι για να γλυτώσετε το νέο τέλος ακινήτων

By clarkb1093556

September 17, 2011

Για όλα υπάρχει λύση…

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε λατρευτικό χώρο. Ειδικά εάν το γυρίσετε σε ορθόδοξη εκκλησία σας συνιστώ να το κάνετε με μεράκι. Βάλτε μανουάλια και κεριά και όλα τα σχετικά. Έτσι μετά την αρχική τυχόν επένδυση θα αποκομίσετε κέρδος από το παγκάρι! Βάλτε και καμπαναριό αν έχετε τίποτα άκρες και σας βγει τσάμπα να κάνετε τα νεύρα του γείτονα κρόσσια, κανείς δεν θα μπορεί να σας πειράξει!

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε μοναστήρι. Έτσι και αλλιώς μόνο με νηστεία και προσευχή θα την βγάζεται από εδώ και πέρα.

Φωνάξτε τους μοναχούς Shaolin στο σπίτι. Έρχονται συχνά για σόου στα μέρη μας και σύντομα είναι να ξαναέρθουν στην Θεσσαλονίκη. Αυτοί πάλι μπορεί να σας προσφέρουν αρκετές εναλλακτικές.

Εναλλακτική 1) Γυρίστε το σε μοναστήρι Shaolin. Έτσι θα πρωτοτυπήσετε σε σχέση με τον γείτονα που θα έχει σκεφτεί τα γνωστά τοπικά.

Εναλλακτική 2) Αφήστε τους να προπονούνται ελεύθερα μέσα στο οίκημα. Το αποτέλεσμα θα είναι σύντομα να το διαλύσουν τόσο ώστε πλέον να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στάβλος. Και ως στάβλος δεν θα πληρώσει!

Εναλλακτική 3) Εάν οι παραπάνω μαιμουδιές δεν είναι αρκετές και βρίσκεστε και πάλι υπό την απειλή του χαρατσιού, απλά ξαμολήστε τους Shaolin  εναντίον του ταλαίπωρου υπαλλήλου που θα του φορτώσουν το ειδεχθές έργο της διακοπής της ηλεκτροδότησής σας. Νομίζω πως δεν θα έχει πλέον και πολλά περιθώρια…

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε κοινωφελές ίδρυμα. Βράζετε συσσίτια για τους γείτονες μια φορά την εβδομάδα. Τις υπόλοιπες θα τρώτε σε αυτούς. Έτσι ολόκληρη η γειτονιά θα γλυτώσει το τέλος και θα συσφιχθούν οι σχέσεις. Σίγουρα θα προκύψουν και ευχάριστα (γάμοι κτλ) και επιπλέον με το φαγητό, το ποτό και την παρέα κάθε μέρα, δεν θα έχετε χρόνο να λειώνετε τα άντερα σας βλέποντας ειδήσεις.

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε νοσοκομείο. Σύντομα θα είστε ασθενής έτσι και αλλιώς.

«Θα κολλήσει το στομάχι σας» από την πείνα. Ειδικά όσοι έχουν άκρες με γαστρεντερολόγους δεν πρέπει να το σκέφτονται λεπτό.

Ρίξτε μαύρη πέτρα πίσω σας και φύγετε για μακρινούς προορισμούς. Παταγονία, βόρειος και νότιος πόλος οι πρώτες επιλογές, Τώρα εάν καθώς ρίχνετε την πέτρα, εντελώς κατά λάθος πετύχει και κανένα χοντρό κεφάλι, ίσως η τοπική κοινωνία να σας στήσει και κανένα ανδριάντα. Τα εγγόνια που θα γυρίσουν πίσω στην πατρίδα του παππού και της γιαγιάς σε κάμποσες δεκαετίες θα έχουν να χαίρονται για τους προγόνους τους.

Παρακαλούμε όσοι έχουν και άλλες ιδέες σχετικά με το θέμα να συμπληρώσουν την λίστα. Είναι καιρός να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο με τον κάθε δυνατό τρόπο.