Χαλκιδική

1η Ποδηλατική Συνάντηση Νέου Μαρμαρά 17-18 Σεπτεμβρίου 2011

By rockandroll7

September 13, 2011

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου στις 5:00 μ.μ. – 18 Σεπτεμβρίου στις 5:30 μ.μ.

Η Δημοτική Κοινότητα Νέου Μαρμαρά του Δήμου Σιθωνίας και το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων Νέου Μαρμαρά, στην προσπάθεια τους να αναδείξουν το ρόλο του ποδηλάτου στην καθημερινή μετακίνηση των πολιτών και να προάγουν τη χρήση του, διοργανώνουν διήμερο εκδηλώσεων που αφορά την προώθηση και ασφαλή χρήση του ποδηλάτου. Ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν το ποδήλατο και τη φύση.

Πρώτη Ημέρα Το διήμερο των ποδηλατικών εκδηλώσεων θα αρχίσει το Σάββατο το απόγευμα με μάθημα ασφαλούς οδήγησης στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μαρμαρά από την ποδηλατική ομάδα Bike Respect και θα ακολουθήσει ποδηλατοβόλτα στους δρόμους του χωριού. Η βραδιά θα κλείσει με γιορτή και ζωντανή μουσική στο θεατράκι του σχολείου.

Δεύτερη Ημέρα Θα διεξαχθεί ποδηλατοπορία την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου με αφετηρία το γήπεδο ποδοσφαίρου του Νέου Μαρμαρά, όπου διασχίζοντας μια από τις πιο όμορφες διαδρομές της Σιθωνίας, θα καταλήξει στην παραλία του Λαδαριού. Η βόλτα αναμένεται να διαρκέσει μια ώρα περίπου. Θα γίνει διάλειμμα 5 ωρών όπου τους ποδηλάτες θα τους περιμένει γιορτή με σουβλάκια και χυμούς και μια πανέμορφη παραλία για ξεκούραση, μπάνιο και παιχνίδι.

Ώρα εκκίνησης 10.00 Ώρα εκκίνησης επιστροφής 16.00