Υλικά
- 4 μεγάλα ροδάκινα
- 1 φλιτζάνι θρυμματισμένος χαλβάς βανίλιας
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 2 κτλ. σούπας βούτυρο
- 1 φλιτζάνι γιαούρτι
Εκτέλεση
1. Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα ροδάκινα.
2. Τα κόβουμε στη μέση κι αφαιρούμε τα κουκούτσια.
3. Τα ψήνουμε σε καθαρό μπάρμπεκιου για 2 με 3 λεπτά κι από τις δύο πλευρές.
4. Σε ένα μπολ, ενώνουμε το χαλβά με το γιαούρτι κι ανακατεύουμε.
5. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και της προσθέτουμε το βούτυρο.
6. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε τα ροδάκινα, γαρνίροντάς τα με τις δύο σάλτσες.
ΠΗΓΗ: www.diytv.gr