Χαλκιδική

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

By facebook

June 15, 2011

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις περιοχές των Νέων Μουδανιών και Πολυγύρου κατά τη διέλευση της Λαμπαδηδρομίας ‘Φλόγα της Ελπίδας’, στα πλαίσια των παγκοσμίων αγώνων Special Olympics 2011

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διέλευση της Λαμπαδηδρομίας και την πρόληψη Τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και την αποφυγή της άσκοπης ταλαιπωρίας του κοινού κατά την προσέλευσή του για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις και τέλος στην αποφυγή της ταλαιπωρίας των οδηγών των οχημάτων που θα κινηθούν στις οδούς και στους τόπους από όπου θα διέλθει η Λαμπαδηδρομία «ΦΛΟΓΑ της ΕΛΠΙΔΑΣ», η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής αποφασίζει:

1. Απαγορεύουμε την κυκλοφορία κάθε οχήματος κατά την διάρκεια διέλευσης της Λαμπαδηδρομίας «ΦΛΟΓΑ της ΕΛΠΙΔΑΣ» από την εδαφική αρμοδιότητα της Α.Δ. Χαλκιδικής την Πέμπτη 16-06-2011, σε όλες τις οδούς που συγκροτούν την πεζή διαδρομή, σταδιακά και μέχρι το πέρας της λαμπαδηδρομίας και των εκδηλώσεων, ως ακολούθως:

ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ : Οδός Τζαβούρα από κλειστό Γυμναστήριο έως Πλατεία Λιμανιού (από ώρα 09.15) – Οδός Κασσάνδρας (Σταδιακά από πριν την έναρξη διέλευσης) – Οδός Θεσσαλονίκης από Δ/ση με οδ.Κασσάνδρας μέχρι Δ/ση με οδ. Παναγίας Κορυφινής – Οδός Παναγίας Κορυφινής από Δ/ση με οδ. Θεσ/νίκης μέχρι την Εκκλησία. – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ : Οδός Πολυτεχνείου από Δ/ση με οδ. Ι.Μεταξά μέχρι και τον πεζόδρομο & Οδός Καραγκάνη από Δ/ση με Οδ. Κων/λεως μέχρι Δ/ση με οδ. Πολυτεχνείου (από ώρα 11.00) – Οδός Πολυτεχνείου μέχρι Πλ.Ηρώων (Σταδιακά από πριν την έναρξη διέλευσης).

2. Η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων, ενώ της παρούσης εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ, Σώματα Ασφαλείας).

3. Απαγορεύουμε επίσης τη στάση και στάθμευση κάθε οχήματος, την 16-06-2011 από ώρα 08.30΄ στα αναφερόμενα στο άρθρο -1- τμήματα οδών της πόλης των Νέων Μουδανιών και από ώρα 11.00΄ της πόλης του Πολυγύρου, μέχρι το πέρας της λαμπαδηδρομίας και των εκδηλώσεων.

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από της δημοσιεύσεώς της σύμφωνα με το άρθρο 109 του Κ.Ο.Κ. και την τοποθέτηση των σχετικών πινακίδων – μέσων (κώνοι κορδέλες) σήμανσης ή της παρουσίας τροχονόμων, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420 του Π.Κ. & άρθρων 4,5,52,103,104 και 105 του Ν.2696/99 «περί Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε με Ν.3542/2007 (ΦΕΚ 50 Α’).