Χαλκιδική

2 νέες ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας και το νέο λογότυπο

By rockandroll7

May 20, 2011

1. Συνεδρίαση Δ.Σ. 23/05/2011

Την Δευτέρα 23/05/2011 και ώρα 8:00 μ.μ. θα γίνει ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Προποντίδας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με το εξής θέμα:

Έγκριση της «Απογραφής περιουσίας Δήμου Νέας Προποντίδας-Ισολογισμού Έναρξης 1-1-2011», σύμφωνα με το άρθρο 4 της υπ’ αριθμ. 4445/29-12-2010 (ΦΕΚ 2029/Β’/27-12-2010) απόφασης του Υπουργού ΕΣ.Α.&Η.Δ.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Προποντίδας

Σωτήριος Σαπουντζής

—————————————————————————————————————————–

2. Αίτημα για ανάκληση της απόφασης της Υπουργού Παιδείας δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων, που αφορά στη διαγραφή του Τμήματος Τεχνολογίας Αλιείας & Yδατοκαλλιεργειών του Α.Τ.Ε.Ι.Θ. από τα μηχανογραφικά δελτία

Το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε ομόφωνη απόφαση με θέμα “Αίτημα για ανάκληση της απόφασης της Υπουργού Παιδείας δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων, που αφορά στη διαγραφή του Τμήματος Τεχνολογίας Αλιείας & υδατοκαλλιεργειών του Α.Τ.Ε.Ι.Θ. από τα μηχανογραφικά δελτία”.

Το πλήρες κείμενο της απόφασης

—————————————————————————————————————————–

ΠΗΓΗ: www.nea-propontida.gr

—————————————————————————————————————————–

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δήμος Νέας Προποντίδας έχει πλέον το δικό του λογότυπο! Το νέο λογότυπο πέρα από την αλλαγή του ονόματος δεν έχει καμία διαφορά από το λογότυπο του πρώην Δήμου Νέων Μουδανιών. Πραγματικά είναι αδιανόητο για ποιο λόγο δεν έγινε ένας μικρός διαγωνισμός σχεδιασμού λογοτύπου (έστω και με ένα συμβολικό βραβείο) έτσι ώστε να υπάρξουν περισσότερες ιδέες που να συμβαδίζουν με το πνεύμα της σημερινής μας εποχής, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές και καλλιτέχνες από την περιοχή του Δήμου να εκφράσουν τις απόψεις τους. Πραγματικά δεν χωράει δικαιολογία σε αυτή την κίνηση του νέου Μεγάλου Δήμου Νέας Προποντίδας.

Δείτε την απόφαση για το νέο “σήμα” του Δήμου Νέας Προποντίδας εδώ: Σήμα Δήμου Νέας Προποντίδας

Μπορείτε να κατεβάσετε και να δείτε την απόφαση που πήρε το Συμβούλιο, αλλά και τα ονόματα των Δημοτικών Συμβούλων που διαφώνησαν για το νέο “σήμα” (στην τελευταία σελίδα) σε μορφή pdf από εδώ: Απόφαση Δηλωτικού Σήματος Δήμου Νέας Προποντίδας