Αθλητικά

1 Σχολικό Τουρνουά Volley στα Νέα Μουδανιά

By facebook

April 13, 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Τρίτη, 12 Απριλίου, το 1ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ VOLLEY «SCHOOL VOLLEY» στα Νέα Μουδανιά, υπό την αιγίδα του Π.Ο.Μ.

120 μαθητές από τα 4 Δημοτικά σχολεία της πόλης μας, ηλικίας 10-11 χρονών, διαγωνίστηκαν σε ομάδες των τριών, υπό τη θερμή υποστήριξη των συμμαθητών τους που γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, μετατρέποντας έτσι αυτή τη σχολική συνάντηση σε γιορτή του παιδικού αθλητισμού!

Μετά τη φετινή επιτυχημένη πορεία των τμημάτων υποδομής Volley του Π.Ο.Μ., το τουρνουά αυτό έρχεται να επιστεγάσει τη συνεχή προσπάθεια του Συλλόγου για την ανάδειξη του αθλήματος στις μικρές ηλικίες. Οι άνθρωποι της διοίκησης δούλεψαν με αφοσίωση και μεράκι για τη διοργάνωση του τουρνουά, θέλοντας να γνωρίσουν στους μικρούς μαθητές τα μυστικά του αθλήματος αλλά και τις αξίες της άσκησης, της συμμετοχής και της προσπάθειας.

Νικητές αναδείχθηκαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο στην κατηγορία των αγοριών και το 1ο Δημοτικό σχολείο στην κατηγορία των κοριτσιών.

Σε όλους τους μαθητές μοιράστηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια με το λογότυπο του τουρνουά ενώ οι διευθυντές και οι γυμναστές των σχολείων δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους και την ελπίδα ότι το SCHOOL VOLLEY θα αποτελέσει μελλοντικό θεσμό για την πόλη μας.

Η Διοίκηση του ΠΟΜ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς: Βιβλιοπωλείο Οιωνός, Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Πανανού Αλέξια και Χιονίδου Ελένη, τα Multimedia Systems Bit Bit και το Anthemus Sea Beach Hotel & Spa.

Υπεύθυνος τμήματος Βόλεϊ: Μαυροφρύδης Αλέξανδρος