Απόψεις

Πεϊνιρλί με σοκολάτα

By brook91769134731

April 11, 2011

Υλικά :

Εκτέλεση :

  1. Χαράζουμε το φύλλο σε 4×4 (δηλαδή σε 16 κομμάτια).
  2. Σε κάθε 1/16 (κομμάτι) βάζουμε μία κουταλιά πραλίνα.
  3. Ρίχνουμε εάν θέλουμε λίγους ξηρούς καρπούς.
  4. Διπλώνουμε τις άκρες.
  5. Ψήνουμε για 15′-25′ λεπτά στους 180 βαθμούς (ανάλογα με τον φούρνο).
  6. 10’ λεπτά πριν τα ξεφουρνίσουμε βάζουμε εάν θέλουμε, απο ένα κομματάκι μπανάνα.

Τέλος απολαμβάνουμε τα σοκολατένια πεϊνιρλί μας !!!

Καλή Επιτυχία !!!

Πηγή: www.greekmasa.gr