Απόψεις

Ο καλός κηπουρός τον Απρίλιο

By brook91769134731

April 11, 2011

Απρίλιος / Μάϊος / Ιούνιος / Ιούλιος / Αύγουστος / Σεπτέμβριος / Οκτώβριος

Από το ημερολόγιο του καλού κηπουρού

 

Ο καλός κηπουρός τον Απρίλιο

Ο Μάρτης μας αποχαιρέτησε με κρύο αλλά για τον Απρίλιο δεν φοβόμαστε πια. Είναι αλήθεια ότι ο καιρός δεν είναι ακόμη τελείως ανοιξιάτικος αλλά λίγο η θερμοκρασία που σιγά σιγά ανεβαίνει, λίγο η αλλαγή της ώρας . . . νιώθουμε ότι ήρθε η άνοιξη. Ευχόμαστε να έχουμε πολλές ηλιόλουστες και ζεστές ημέρες αυτό το μήνα, μας έχει λείψει φέτος ο ήλιος.

Μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, αν η μέρα ξημερώσει ηλιόλουστη και ειδικά αν είναι Σαββατοκύριακο βγείτε στον κήπο ή στη βεράντα σας και χαρείτε τον ήλιο καθώς θα περιποιείστε τα φυτά σας.

Μην ξεχνάτε ότι ο Απρίλης είναι ο μήνας του Πάσχα και της Λαμπρής. Πέρα λοιπόν από τις υπόλοιπες πασχαλινές προετοιμασίες που κάνουμε στα σπίτια μας, πρέπει να να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στους κήπους και στα φυτά μας.

….>>> (Δείτε τη συνέχεια παρακάτω)

Φυτά εσωτερικού χώρου

Φυτά στο μπαλκόνι

Φυτά στον κήπο

Στα τέλη αυτού του μήνα έχουμε το Πάσχα. Φαντάζομαι οι περισσότεροι θα αφήσετε την κηπουρική και θα εφορμήσετε στις εξοχές για το παραδοσιακό σουβλιστό αρνάκι. Χαρείτε την ομορφιά της φύσης όπου κι αν πάτε, να περάσετε όμορφα και μην φάτε παραπάνω απ’ όσο πρέπει γιατί τον επόμενο μήνα θα πρέπει να εφορμήσετε και στις παραλίες.

Καλή επιτυχία!

Ο Καλός Κηπουρός

ΠΗΓΗ: www.valentine.gr

———————————————————————————————————

Δείτε:

και τον καλό κηπουρό τον Απρίλιο

και τον καλό κηπουρό τον Μάιο

και τον καλό κηπουρό τον Ιούνιο

και τον καλό κηπουρό τον Ιούλιο

και τον καλό κηπουρό τον Αύγουστο

και τον καλό κηπουρό τον Σεπτέμβριο

και τον καλό κηπουρό τον Οκτώβριο

———————————————————————————————————