Πολύ σημαντικό τηλεφώνημα…

Η εμμονή της ανθρωπότητας με τα κινητά τηλέφωνα έχει πραγματικά πάει πάρα πολύ μακριά. Όχι μόνο μας αποσπά την προσοχή από την οδήγηση και τους ανθρώπους γύρω μας, αλλά τώρα επηρεάζει ακόμα και τους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Κατά τη διάρκεια ενός ερασιτεχνικού αγώνα στην Γερμανία μεταξύ SV Sem Jemgum και Fortuna Veenhusen, κάποιος παίκτης ονόματι Μatias Hilbrands της Jemgum παρατήρησε ότι ένας από τους φίλους του προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή του από την πλάγια γραμμή για να απαντήσετε σε μια κλήση. Πρέπει να ήταν ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα, διότι, αντί να του πει να περιμένει μέχρι μετά τον αγώνα, ο Hilbrands έτρεξε για να απαντήσει.

Ο αγώνας συνεχιζόταν, και ενώ ο ίδιος κουβέντιαζε, ο αντίπαλος τερματοφύλακας προώθησε την μπάλα σε έναν παίκτη που ξεκίνησε για μια αντεπίθεση. Ο Hilbrands αποφάσισε ότι η κλήση δεν ήταν τόσο σημαντική τελικά, και αποφάσισε να ανακόψει τον αντίπαλο… με το τηλέφωνο στο χέρι.

Ο Hilbrands παρέδωσε αμέσως μετά το τηλέφωνο και επέστρεψε στον αγώνα, ενώ ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα, για την σκληρή (αλλά καθαρή;) προβολή.

Είναι σαν να παρακολουθείς κωμωδία, αλλά είναι πραγματικό.

από yahoo.com

Exit mobile version