Διαγωνισμός από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για το σχεδιασμό της ιστοσελίδας του

To Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης είναι γνωστό σε όλους ως ο μεγαλύτερος κινηματογραφικός θεσμός της χώρας. Μία από τις δύο βασικές διοργανώσεις του είναι το δεκαήμερο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ, που παρουσιάζεται κάθε χρόνο.
Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ επιδιώκει να προβάλει με σαφήνεια τα παρακάτω χαρακτηριστικά, που αποτελούν τον πυρήνα της ταυτότητάς του: νέα ταλέντα, ανακάλυψη, συμμετοχή, συναίσθημα, γιορτή, πρόκληση, διαφορετικότητα / ποικιλομορφία, έμπνευση, φιλικότητα.
Επί μέρους στοχεύσεις μας για την διεξαγωγή του ΦΕΣΤΙΒΑΛ είναι:
1. Η ενίσχυση της αφοσίωσης του «πυρήνα» των φεστιβαλιστών (κατά κύριο λόγο νέοι άνθρωποι) και η επέκτασή του σε νέα κοινά-στόχους.
2. Η στενότερη σύνδεση του Φεστιβάλ με την πόλη της Θεσσαλονίκης.
3. Η αποτελεσματικότερη παρουσίαση του Φεστιβάλ στο πλαίσιο του ανταγωνισμού με τα άλλα φεστιβάλ του εξωτερικού.
Με βάση τα παραπάνω, το ΦΕΣΤΙΒΑΛ απευθύνει Πρόσκληση Ενδιαφέροντος σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τον σχεδιασμό του εικαστικού μέρους της ιστοσελίδας του www.filmfestival.gr στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν μέχρι τρεις προτάσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Στην περίπτωση που επιλεγεί κάποιο από τα έργα που κατετέθησαν, η ανακοίνωση του αποτελέσματος θα γίνει μέχρι την 20ή Ιουνίου 2011. Η πρόταση που θα επιλεγεί τελικώς από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα λάβει 1.000 Ευρώ (+Φ.Π.Α.) και το όνομα του / της δημιουργού/ δημιουργών της βραβευθείσας πρότασης θα αναφέρεται στην παρουσίαση στα σχετικά δελτία Τύπου και στην ιστοσελίδα του ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης του διαγωνισμού θα βρείτε εδώ: www.filmfestival.gr

Πηγή: www.designmag.gr

Exit mobile version