Η ηλίθια ορχήστρα!

Οικιακές συσκευές σε ένα παραλήρημα συμφωνικής ορχήστρας, δεν είναι κάτι που συνήθως περιμένουμε να δούμε σε ένα μουσείο.
Λοιπόν, δεν είναι πια! Ο Μαέστρος και συνθέτης Michael Petermann (γνωστός και ως Weisser Rausch) έχει συγκεντρώσει 200 ιστορικές ηλεκτρικές συσκευές όπως ηλεκτρικές σκούπες, μίξερ και πλυντήρια και τις έχει μετατρέψει σε μουσικά όργανα! Οι συσκευές αυτές αποτελούν μία ορχήστρα και το όνομα που τους δώθηκε είναι “Ηλίθια Ορχήστρα/Stupid Orchestra”. Η “Stupid Orchestra” θα δίνει παραστάσεις μέχρι τις 30 Απριλίου 2011 στο μουσείο MKG Hamburg (Museum für Kunst und Gewerbe Hamburg) και θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τον τρόπο που σκέφτεστε για τις οικιακές συσκευές!

Σε αυτήν την μισής ώρας παράσταση, ένα τηλέφωνο είναι ο μαέστρος και όλες οι υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές είναι οι μουσικοί! Οπότε προετοιμαστείτε για μια αξέχαστη απόδοση των 200 vintage συσκευών, που ενδέχεται να σας κάνει να αισθανθείτε λίγο ζαλισμένοι στο τέλος. Όπως και να ‘χει, υπάρχει κάτι αστείο και μάλιστα ποιητικό που σας κάνει να πιστεύετε ότι όλα αυτά τα μηχανήματα μπορούν να παίξουν μουσική! Απολαύστε το!

Πηγή: www.yatzer.com

Από “MISOUSOU”

Exit mobile version