TRICKY Live

Ο Tricky στη Θεσσαλονίκη

Principal Club Theater
25 ευρώ προπώληση – 30 ευρώ στην είσοδο
21.01.2011

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου ο Tricky επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για ένα “σκοτεινό” και ατμοσφαιρικό Live στο Principal Club Theater.

Με το ένατο Album της καριέρας του,  με τίτλο “Μixed Race” εξερευνά για άλλη μία φορά τον υπόκοσμο. Στο βίντεο-κλίπ του πρώτου single o Tricky πρωταγωνιστεί ως μποξέρ τον οποίο απειλούν για να “ρίξει” τον αγώνα. Αλλά όπως και στην ζωή του, και στα live του, ο Tricky παραμένει μαχητής.

Η μυσταγωγία που δημιουργεί αυτό το Knowle West Boy – το όνομα αυτό αντιπροσωπεύει τόσο τον τόπο γεννήσεως του όσο και τον τίτλο δισκογραφικής του δουλειάς – είναι μοναδική. Ο ίδιος αν και ξεκίνησε την καριέρα του από την ίδια κολεκτίβα που γέννησε τους Massive Attack και τους Soul II Soul αποφάσισε να ακολουθήσει δρόμους πιο σκοτεινούς.

….>>>

Η δισκογραφική του παρουσία, εξάλλου, έχει καθαρά το “άρωμα” των δρόμων του Bristol και διακατέχεται από ένα «σκότος που εμψυχώνει, μία χαρμοσύνη μελαγχολία». Το ντεμπούτο του “Maxinquaye”  παίρνει τον τίτλο του από το όνομα της μητέρας του Tricky η οποία αυτοκτόνησε όταν ο ίδιος ήταν μόλις 4. Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος ο Tricky αποφεύγει τον χαρακτηρισμό trip-hop αν και όπως λέει «όσο πιο μακριά και να τρέξω [αυτός] είναι ακόμα εκεί».
Principal Club Theater

17ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Νέο Ρύσιο, Τηλ: +302310428088, http://www.principalclub.com/

Πληροφορίες εισιτηρίων
Τιμές εισιτηρίων: 25€ προπώληση, Είσοδος 30€

Προπώληση εισιτηρίων: Metropolis, Tickethouse Θεσσαλονίκης και www.ticketpro.gr

Exit mobile version