Θύελλα για έναν οργασμό από την Καταλονία

Στα όρια της πολιτικής διαφήμισης!

Αντιδράσεις από όλες τις πολιτικές δυνάμεις έχει ξεσηκώσει διαφήμιση που επιμελήθηκε η Νεολαία του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Καταλονίας και στην οποία παρουσιάζεται μια νεαρή γυναίκα να φτάνει σε οργασμό την ώρα που ρίχνει την ψήφο της στην κάλπη για τις τοπικές εκλογές. Το σύνθημα στο τέλος του διαφημιστικού είναι «Το να ψηφίζεις είναι μια απόλαυση» και στόχος του είναι προφανώς να κινητοποιήσει τους νέους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν από το ίδιο το Σοσιαλιστικό Κόμμα, το οποίο κατηγόρησε τη διαφήμιση ως «παραπλανητική», ενώ ο τοπικός Υπουργός Υγείας (Σοσιαλιστής κι αυτός) ζήτησε από όλα τα κόμματα να σεβαστούν την αξιοπρέπεια των γυναικών.
Η πρόεδρος του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος Alicia Sanchez-Camachο, κατηγόρησε την ιδέα ότι αποτελεί επίθεση στην γυναικεία αξιοπρέπεια, ενώ ο εκπρόσωπος του εθνικιστικού κόμματος προέβλεψε ότι το διαφημιστικό θα βλάψει την προσέλευση των ψηφοφόρων. Τέλος, ο ηγέτης των Οικολόγων, Joan Herrera, ο μόνος μάλλον πολιτικός που είδε το θέμα με χιούμορ, δήλωσε ότι «Θα ήταν πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να φτάσει σε οργασμό ψηφίζοντας τους υπάρχοντες υποψηφίους, περιλαμβανομένου και του εαυτού μου».

Ποια είναι η δική σας γνώμη; Προσβάλλει τη γυναικεία αξιοπρέπεια το συγκεκριμένο διαφημιστικό;

Πηγή: www.designmag.gr

Exit mobile version