AGNES VEIN

Μετά από πολύ σκέψη, αποφάσισα να γράψω μερικά λόγια για αυτή την πολύ μεγάλη μπάντα από τη Θεσσαλονίκη τους Agnes Vein. Αξίζει πραγματικά να ενισχύουμε Ελληνικές μπάντες τέτοιου επιπέδου και του συγκεκριμένου είδους, οπότε Χεβιμεταλάδες των Νέων Μουδανιών αλλά και όλης της Χαλκιδικής προσέλθετε… Ξεκίνησαν το 2001 κάνοντας πρόβες στα υποχθόνια αυτοσχέδια studio της Ερνέστου Εμπράρ, πάνω από τα Λαδάδικα. Εκείνη την περίοδο το σουτζουκάκι του Μιχαλάκη ήταν το καλύτερο, πολλές μπύρες μαζί με πολλά τσιγάρα, έφεραν ως αποτέλεσμα το 2003 το πρώτο demo με τίτλο “…of chaos and law” πολύ επικό….. καθαροί επικοί χέβι μέταλ ήχοι σε 5 τραγούδια όπου μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε παρακάτω (Φυσικά έχουμε την άδεια του συγκροτήματος). Εδώ να συμπληρώσω ότι οι Agnes Vein είναι: Σάκης-Κιθάρες και φωνές, Ερρίκος-Μπάσο, Φοίβος-Ντράμς

Επτά χρόνια μετά το πρώτο τους demo, με πολύ δουλειά και αλλαγή ενός μέλους καταλήγουν στο να κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο του 2010 ένα ολοκληρωμένο album από την Venerate Industries το “Duality” όπου επίσης τα τραγούδια μπορείτε να ακούσετε. Το mix έγινε από τον Γιώργο Μπρίγκο στο Rocksound Studio στη Θεσσαλονίκη και το master από τον Alan Douches στα West West Side Music Studios στη Νέα Υόρκη. Σε αυτόν το δίσκο τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο. Ο ήχος τους έχει γίνει πιο δυνατός, πιο σκοτεινός, με λίγες λέξεις Black/Doom/Epic/Heavy Metal. Αλλά άλλο να το λες και άλλο να το ακούς….

Agnes Vein – …Of chaos and law

01 – FAETHON

02 – CATHARSIS: THE VOICE OF THE SEA

03 – AGE OF PROGRESS (?)

04 – DRAGON

05 – THE SAILOR ON THE SEAS OF FATE

 

Agnes Vein – Duality

01 – MELCOR

02 – INORB

03 – EARENTIL

04 – THE FALL

05 – DUALITY

06 – OUTRO

Επίσης, μετά από το άκουσμα και κατέβασμα των τραγουδιών των Agnes Vein και εφόσον σας άρεσαν, μπορείτε να αγοράσετε το “Duality” το οποίο κυκλοφορεί σε επιλεγμένα δισκοπωλεία της Θεσσαλονίκης. Ακόμα, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα myspace και τη σελίδα facebook του συγκροτήματος για ενημέρωση των Live, αλλά και για επικοινωνία/παραγγελία του δίσκου.

http://www.myspace.com/agnesveinband

http://www.facebook.com/agnesvein

Exit mobile version