Κοινωνία

Δημοτική Αστυνομία Μουδανιών

By facebook

August 19, 2009

Κάνοντας κανείς μια βόλτα στο κέντρο των Νέων Μουδανιών μπορεί να παρατηρήσει μια νέα ομάδα ανθρώπων, να κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Τα παιδιά της πολυαναμενόμενης και πολυδιαφημισμένης Δημοτικής Αστυνομίας.

Προσωπικά χάρηκα ιδιαίτερα που τους είδα, αφού η απουσία τους ήταν η μόνιμη δικαιολογία κάθε Δημοτικής Αρχής για όλο το χάος που επικρατεί στην αγορά των Νέων Μουδανιών τα τελευταία χρόνια. Την Παρασκευή 14 Αυγούστου λοιπόν, ορκίστηκαν 5 άτομα και την Δευτέρα βγήκαν στους δρόμους της πόλης, για τις πρώτες αναγνωριστικές βόλτες. (Τώρα πρέπει να βρουν μία καινούργια δικαιολογία.)

Παρότι ακόμα είναι σε φάση προσαρμογής, όσες φορές τους είδα μπροστά μου κάτι «έφτιαχναν», κάτι «άλλαζαν», κάτι προσπαθούσαν να κάνουν. Μιλώντας  μαζί τους, μου άρεσαν όσα άκουσα και περιμένω να τα δω να εφαρμόζονται και στην πράξη. Καλώς μας ήρθαν λοιπόν, τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή, θα συνεχίσω να μιλάω μαζί τους και ελπίζω να γίνουν ένα σωστό εργαλείο στα χέρια του Δήμου Μουδανιών.

Ένα «παράδοξο» είναι ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για την λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας. Ίσως είναι ακόμα σε διακοπές οι υπεύθυνοι.