Πολιτισμός

Περιοδικό “μουδανιά” & ΑΔΕΠΤΑΠΜ

By facebook

July 24, 2009

Αποφάσισα και εγώ σαν Μουδανιώτης επιχειρηματίας να διαφημιστώ στο περιοδικό του δήμου μας, το “μουδανιά”. Πήρα ένα παλαιότερο τεύχος στα χέρια μου, το ξεφύλλισα και βρήκα στις μπροστά σελίδες την καταχώρηση “για να διαφημιστείτε στο περιοδικό μουδανιά τηλεφωνήστε στο νούμερο 23730 65804”.

Παίρνω και εγώ για να ενημερωθώ για το κόστος και γενικότερα για τις όλες τις λεπτομέρειες Αλλά ξέχασα, μένω Μουδανιά. Η κοπέλα που σήκωσε το τηλέφωνο δεν ήξερε για ποιο πράγμα μιλούσα. Ήταν φοιτήτρια που έκανε πρακτική με ενημέρωσε. Της ζήτησα λοιπόν κάποιον “υπεύθυνο” αλλά όλοι οι “υπεύθυνοι” ήταν απασχολημένοι. Πολύ δουλειά έπεσε στην ΑΔΕΠΤΑΠΜ σκέφτηκα και της άφησα τα στοιχεία μου, όπως μου ζήτησε, ώστε να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου, όταν ευκαιρήσουν.

Δύο μέρες μετά και αφού οι “υπεύθυνοι” δεν είχαν ευκαιρήσει ακόμα, ξαναπήρα τηλέφωνο. Αλλά, πάλι ξέχασα, ήταν Παρασκευή. Αυτή τη φορά οι “υπεύθυνοι” απουσίαζαν και έπρεπε να ξαναπάρω την Δευτέρα. Ακόμα δεν έχω καταφέρει λοιπόν να μάθω το κόστος μιας διαφήμισης στο περιοδικό “μουδανιά”, ούτε καν να περάσω από την τηλεφωνήτρια, αλλά θα επιμείνω. Μου δώσανε τουλάχιστον τα ονόματα των “υπευθύνων” και θα ξαναπροσπαθήσω από Δευτέρα.

ΑΔΕΠΤΑΠΜ (Αμιγής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Μουδανιών) βήμα προς τα που;