Τοίχος ρέματος, επέκταση Ελαιώνα

construction

Άλλο ένα έργο του Δήμου Μουδανιών μένει μισοτελειωμένο. Μιλάμε για το τοίχος του ρέματος στην επέκταση του Ελαιώνα στα Ν. Μουδανιά.

Ένα έργο που θεωρητικά θα βοηθούσε στην κρασπεδοποίηση της επέκτασης, και μελλοντικά στο στρώσιμο των χωματόδρομων με άσφαλτο, αλλά που στην πραγματικότητα έγινε για άλλη μια φορά χωρίς σωστή μελέτη.

 

Το έργο όχι μόνο έχει μείνει στην μέση, αλλά αποδείχτηκε και λάθος σχεδιασμένο αφού με την πρώτη δυνατή βροχή ο Δήμος αναγκάστηκε να μεγαλώσει “βίαια” τις τρύπες που είχε προβλέψει για τα νερά.

 

Πολίτες τις περιοχής, που ζουν με το πρόβλημα των πλημμυρών, είχαν προειδοποιήσει τους υπεύθυνους ότι το έργο αυτό είναι και άκαιρο και λάθος σχεδιασμένο αλλά για άλλη μια φορά κανείς δεν τους άκουσε. Ποιος ακούει τους πολίτες άλλωστε αν δεν είναι προεκλογική περίοδος;

Ποιος σχειδιάζει σε αυτό τον τόπο και για ποιούς; Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε με σωστή μελέτη και πρόβλεψη για το μέλλον. Όχι απλά να λύνουμε το πρόβλημα του σήμερα κάνοντας μπαλώματα.

Το να ξεκινήσουμε να ρίχνουμε τσιμέντο σε ένα τοιχίο ή άσφαλτο σε ένα δρόμο δεν σημαίνει τίποτα αν δεν μπορούμε να το τελειώσουμε και μάλιστα με τρόπο που να είναι χρήσιμο για τους πολίτες. Μόνο σπατάλη χρημάτων και ανθρώπινου δυναμικού.

Exit mobile version