Παραλία Καρύδι Βουρβουρού Χαλκιδικής

Karydi Beach Vourvourou Halkidiki

Πανοραμικές φωτογραφίες από την Παραλία Καρύδι στη Βουρβουρού Χαλκιδικής.

Η παραλία είναι μια από τις πιο όμορφες του δεύτερου ποδιού της Χαλκιδικής, πλέον και αυτή πολυσύχναστη με κόσμο κυρίως Βαλκάνιο. Tα σκουπίδια και οι άπειρες γόπες είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό στην αμμουδιά και βασικό στοιχείο όλων των παραλιών της Χαλκιδικής δυστυχώς.

Παρόλα αυτά, το τοπίο είναι πανέμορφο και επειδή είμαστε διακοπές και πάμε για να χαλαρώσουμε στην παραλία, ξεχνάμε εντελώς την καφρίλα του κόσμου (μην πετύχω κανέναν να πετάει σκουπίδια και γόπες στην αμμουδιά…) και απολαμβάνουμε τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας!

Τα νερά στην συγκεκριμένη παραλία είναι πολύ ρηχά, αλλά πάρα πολύ ελκυστικά, τόσο πολύ ελκυστικά που δεν θες να βγεις έξω στην αμμουδιά…

Επίσης, εμφανίζονται πολύ συχνά αλογόμυγες ή νταβάνια, οπότε προσοχή γιατί τσιμπάνε πολύ άσχημα…..

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση!

———————————————————-

Μπορείτε αν θέλετε να δείτε και τα παρακάτω παλιότερα θέματα:

Παραλία Νέων Μουδανιών

Παραλία Αγίου Μάμα

———————————————————-

About the author

Allotrios
Ο "Allotrios" ονομάζεται Χάρης Παπαευστρατίου και όταν δεν ασχολείται με το “Νέα Μουδανιά Blog”, εργάζεται ως Αρχιτέκτων Μηχανικός. Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσεται να επικοινωνήσετε στο harris@2parchitects.com

Leave a Comment

Αν αυτό είναι το πρώτο σας σχόλιο, θα πρέπει να περάσει από την έγκριση ενός διαχειριστή. Αυτή η έγκριση δεν έχει το νόημα της λογοκρισίας αλλά την αποφυγή διαφημιστικών μηνυμάτων και απρεπούς περιεχομένου. Συνήθως αυτή η έγκριση έρχεται σε 4-8 ώρες. Σε επόμενα σχόλια σας δεν θα υπάρχει αυτή η καθυστέρηση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

Powered by WordPress | by triplew web design